Om oss

Om Øen kuldeteknikk as

I 1978 startet Bjarne Øen firmaet B. Øens Kjøleservice på Hellesylt i Møre og Romsdal. 2 år senere flyttet han firmaet til Hornindal i Sogn og Fjordane, hvor han i 3 år jobbet alene i firmaet før han etterhvert måtte ansette flere i takt med økt arbeidsmengde. Høsten 1999 flyttet firmaet inn i nye lokaler og ble samtidig omgjort fra å være et privat firma, til et aksjeselskap hvor det nye navnet ble Øen Kuldeteknikk as.

Utviklinga i firmaet har vore stor fra det heile starta på slutten av 70-tallet, og fram til i dag.
Mens produksjon av matbodkjølere var med på å bygge opp firmaet i starten, er det i dag industri-, butikk- og varmepumpeanlegg som er dei største satsingsområda.

 

Regionsavisa nov. 2015

Vi har stort fokus på å levere energieffektive anlegg og å benytte miljøvennlige kuldemedietyper som NH3, CO2 og R1234ze.

Beliggenhet og ansatte
Øen Kuldeteknikk har i dag verksted, lager og kontorer på Yttrehorn i Hornindal i Sogn og Fjordane. Pr. i dag er vi 9 ansatte, mange med lang fartstid. Vi er godkjent lærebedrift og har ein omfattande kompetanse innan fagområdet kuldeteknikk. Vi opererer i hovedsak innenfor Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal, men har også oppdrag utenfor dette.

Link til artikkel i Fjordingen, 1984


Øen Kuldeteknikk AS
6763 Hornindal

Telefon: 57 87 84 00
Telefaks: 57 87 84 01

Mail: post@kuldeteknikk.com
Web: http://www.kuldeteknikk.com/